SUSHI MANKAI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 429 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Mankai. Meer weten? Ontdek meer

8 apr 2024 om 21:53 Lekker eten, maar ondanks het feit dat je goed op voorhand je eten bestelt, ze leveren altijd veel te laat
6 apr 2024 om 14:55 Zeer lekker ,zeer verzorgd. En de bezorgtijd respecteer ik omdat je niet kan weten hoe druk het er is . Al veel besteld en dik in orde
2 apr 2024 om 7:43 Bangelijke sushi en sneller geleverd dan verwacht.
30 mrt 2024 om 20:56 Superlekkere, verzorgde sushi en stipte bezorging!
14 mrt 2024 om 19:46 Zoals steeds top!!! Beste Dragon eyes, al veel andere gegeten maar hier blijven ze de allerbeste!!!! Super vriendelijke levering!!!!
10 mrt 2024 om 20:28 Perfect op tijd en super lekker!
7 mrt 2024 om 23:33 Top zoals altijd!!!
5 mrt 2024 om 9:18 Heel lekker!!!!
4 mrt 2024 om 0:25 Eten was heel lekker en vers zoals altijd! Het was op tijd op een zondag avond. Zeker een aanrader!!!
3 mrt 2024 om 23:50 Het duurde 1uur en 45 minuten, kan ik zelfs niet aanduiden van bezorgtijd…. De sushi was lekker maar was zeker niet van dezelfde kwaliteit die we gewoon zijn van hen. Al bij al was het eten dus goed maar de bezorgtijd was veel te lang.
3 mrt 2024 om 9:24 Bestelling doorgegeven om 15u30 voor levering om 18u30. Levering uiteindelijk pas om 19u, zonder enige verontschuldiging. Dimsum was koud. Sushi was wel ok.
2 mrt 2024 om 2:47 Vegetarische dimsum besteld en dimsum met vlees gekregen. Voor de rest oké.